Pictura pe figurine de ipsos

8 aprilie 2017
Topoloveni

Despre atelier

Acesta a fost primul nostru atelier. Activitatea principala a fost pictura pe figurine cu tematica de Paste. Copilasii care au terminat repede de pictat au avut si ocazia sa coloreze planse cu desene de primavara.

Materialele si consumabilele au fost asigurate gratuit de noi. Nu au lipsit ceaiul, cafeaua si fursecurile pentru parinti.

Cum a fost

Cu mari emotii ne-am strâns cu mic cu mare la primul atelier. Locația a fost superba, liniștea locului ne-a fost de mare ajutor sa putem face totul așa cum ne-am dorit. Pentru cei care nu cunosc zona, atelierul s-a desfășurat în incinta unui muzeu etnografic, langa Schitul Goleștii Badii, Topoloveni. Parintii si copiii au putut vizita astfel și muzeul și vechiul schit.

În aceasta locație minunata ne-am strâns în jur de 30 de persoane: părinți, bunici și copii. Cei mici au pictat cu mare bucurie figurinele cu tematica de Paste apoi si-au ales și fișe de desen. Vremea nu prea ne-a lasat sa ne bucuram si de curtea spatioasa a muzeului, dar promitem sa revenim aici la urmatoarele intalniri, cu jocuri si activitati la care sa profitam din plin de spatiul generos aflat la dispozitia noastra.

Fotografii

atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
Informatii

Pictura pe figurine de ipsos

Atelier de pictura

Primul eveniment marca Atelier de Relaxare.

 • 8 aprilie 2017, ora 11:00

 • Locatie

  Fostul Schit din Vii

  Strada Izvorului, nr. 15
  Topoloveni, Arges

 • Alte informatii
  • Durata: aproape 2 ore
  • Copii cu varsta intre 4 si 10 ani
  • Participarea a fost gratuita