Atelier de creatie - magneti colorati

20 mai 2017
Bucuresti

Despre atelier

Atelier de pictura pe figurine de ipsos pe care, mai apoi, le transformam in magneti de frigider. Atelierul isi propune sa lase copiii sa experimenteze prin joaca, sa isi manifeste curiozitatea si emotia si sa practice lucrul in echipa.

Cum a fost

Sambata, dupa somnul de pranz, am pornit entuziasmati spre Play Garden. Fetele noastre erau incantate ca merg la un nou spatiu de joaca iar noi foarte curiosi sa vedem locul in care se va desfasura atelierul. Locatia era exact cum am sperat, frumoasa si primitoare, amenajata cu mult bun gust. Maria, gazda noastra, o persoana foarte draguta si sociabila, ne-a asteptat, pe noi si pe ceilalti oaspeti, cu cafea si limonada. Am pregatit lucrurile si in scurt timp au sosit si copiii. Desi atractia pentru jucarii era mare, mai intai au pictat, fiind foarte atrasi de figurinele de ipsos. Dupa aproximativ o ora s-au ridicat de la masute si au inceput sa se joace. Am stat inca o ora si ne-am bucurat de atmosfera frumoasa care s-a creat.

Fiecare copil a plecat acasa cu figurinele pictate, carora le-am lipit magneti. A fost o dupa-amiaza minunata, copiii s-au simtit extraordinar, au pictat, s-au imprietenit si s-au jucat frumos impreuna. Scopul nostru, acela de a ne relaxa in compania copiilor nostri, a fost atins si de aceasta data.

Fotografii

atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
Informatii

Atelier de creatie - magneti colorati

Atelier de pictura

Vreti sa zambiti de cate ori deschideti usa frigiderului?

 • 20 mai 2017, ora 17:00

 • Locatie

  Play Garden

  Strada Somesu Rece, nr. 33
  Bucuresti, Sector 1

 • Alte informatii
  • Durata: 1 ora
  • Copii cu varsta intre 2 si 6 ani