Despre Noi

Totul a inceput acum cativa ani cand s-a nascut primul nostru copilas, o fetita grasuta si dragalasa care nu se mai oprea din plans.

Viata noastra de tineri casatoriti s-a zdruncinat din temelii atunci si totul (adica chiar totul) s-a intors cu susul in jos. Adio iesiri la film, la pizza sau somn pana la pranz in week-end. Adio relaxare, bun venit nopti nedormite, cu reprize de plans, febra si eruptii dentare. Cu greu am acceptat schimbarea si faptul ca nu mai era vorba de noi doi si de dorintele noastre si ca totul se invartea in jurul ei. Dar incet incet (dureros de incet) am inceput sa ne reconfiguram viata in functie de noua realitate. As putea spune ca abia atunci am inceput sa traim cu adevarat, in sensul ca am scapat de toate lucrurile inutile cu care ne incarcam viata pana la acel moment.

Primul nostru copil, Irina, a adus schimbarea in viata noastra.


Cand noi am devenit linistiti si relaxati, a venit pe lume si al doilea copil. Impactul asupra vietilor noastre a fost mult mai scazut — doar stiam la ce sa ne asteptam si eram pregatiti psihic pentru ce era mai greu. La scurt timp ne-am dat seama ca nu e deloc greu si ca ceea ce ne spuneau apropiatii era adevarat: cu doi copii e de doua ori mai frumos. Bineinteles, nu intotdeauna. Au fost si zile grele, dar privind in urma, ne dam seama ca acestea nu au depins de numarul copiilor ci mai degraba de starea noastra de spirit.

Al doilea copil al nostru, Nectaria, a adus linistea in sufletele noastra.


Si pentru ca viata noastra s-a schimbat asa de frumos datorita copiilor nostri, am ajuns sa ne dorim mai mult. Astfel a aparut si al treilea copilas, un bebelus de bucurie pentru toata familia.

Al treilea copil al nostru, Efrem, a adus bucuria in casa noastra.


Cum sunt zilele noastre cu trei copii? Mai presus de orice, frumoase! Ne straduim sa facem totul impreuna, si lucrurile placute dar si pe cele mai putin placute. Bineinteles ca ne place mai mult sa ne jucam, sa ne plimbam si... sa stam degeba impreuna. Sunt si greutati si momente dificile, dar dincolo de ele sunt acele clipe de bucurie pura, pe care nimeni si nimic nu ni le poate oferi, in afara de zambetul si privirea copilasilor nostri.

Pentru acestea din urma, suntem recunoscatori in fiecare zi si incercam sa petrecem cat mai mult timp impreuna cu ei, nu doar langa ei.

Iar bucuria noastra vrem sa o impartasim cu toata lumea, in special cu parinti tineri ca si noi, pentru a arata tuturor ca exista relaxare si dupa ce apar copiii :)